Trabzonspor'dan Nuhoğlu ve Ekim'e ziyaret!

Trabzonspor Kulübü'nden Nuhoğlu ve Ekim'e ziyaret yapıldı.

Trabzonspor'dan Nuhoğlu ve Ekim'e ziyaret!

Trabzonspor Kulübü Yönetim Kurulu, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim ve Çarşıbaşı Belediye Başkanı Mümin Nuhoğlu'na ziyarette bulundu.

Trabzonspor'dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Genel Sekreterimiz Ömer Sağıroğlu, Başkan Yardımcımız ve Genel Saymanımız Emin Kahraman ile amatör branşlardan sorumlu yönetim kurulu üyemiz Yusuf Hayırlıoğlu, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim ve Çarşıbaşı Belediye Başkanı Mümin Nuhoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Başkanımız Ahmet Ağaoğlu’nun Trabzonsporumuza destek çağrısına kayıtsız kalmayan iki belediye başkanına, yönetim kurulu üyelerimiz teşekkürlerini iletti.

Osman Nuri Ekim ve Mümin Nuhoğlu da Trabzonspor’a destek olmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek, ellerinden gelen desteği vermeye devam edeceklerini ifade ettiler.

Ziyaretin anısına yönetim kurulumuz tarafından Ekim ve Nuhoğlu’na isimlerinin yazılı olduğu formalarımız hediye edildi."

Trabzonspor'dan Nuhoğlu ve Ekim'e ziyaret! 

Trabzonspor'dan Nuhoğlu ve Ekim'e ziyaret!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor