Trabzonspor'dan Mehmet Ekici açıklaması: "Kararını Vermiştir"

Gençağa Meriç önemli açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor'dan Mehmet Ekici açıklaması: "Kararını Vermiştir"

Trabzonspor Genel Sekreteri Gençağa Meriç, "Mehmet Ekici, konusunda başkanımız Muharrem Usta kararını vermiştir" dedi.


Meriç bağlantığı bir programda önemli açıklamalarda bulundu.

İşte o açıklamalar:

''Öncelikle sayın Özgür Sancar sizi tebrik ediyorum, spor kamuoyu gündemi sizden takip ediyor. Biz Trabzonspor olarak, takımı oturttuk ve başarı gelmeye başladı, şuan iyi gidiyoruz. Sporda ne olacağı belli olmuyor, çok büyük hedeflerle yola çıkıyorsunuz ama olmuyor. Biz kendi işimize bakıyoruz, devre arasında takviyeler yaptık ve takım oyunu oynamaya başladık. Trabzonspor'un kuruluşunun 50. yılında hedeflerimiz yine büyük olacak, bundan sonra Trabzonspor taraftarları takımlarını istedikleri yerde görecekler.

Biz bu sene iyi bir takım olma yoluna girdik, bayağı bir yol aldık. Biz bu sezon ligi 3. bitiririz, 5. bitiririz çok önemli değil, bizim hedefimiz iyi bir takım olmak ve zirveye yürümek.

Mehmet Ekici, konusunda başkanımız Muharrem Usta kararını vermiştir, sezon sonunda sözleşmesi bitiyor ve kendisi yeni takımıyla ilgili karar verecek. Şuan alt yapıda çalışmaları devam ediyor, sezon sonuna kadar devam edecek. Kendisi etik olmayan bir şekilde bir kulübe söz vermiş. Başkanımız kendisinin izni ile İstanbul kulüpleriyle görüştü ve Beşiktaşla anlaştı ama kendisi sonra Fenerbahçe'ye gitmek istedi, kendi yolunu kendisi çizdi.

Mehmet Ekici, Beşiktaş'a gitseydi, Tolgay Arslan'ı herkes ister biz de isteyebilirdik zira yetenekleri belli bir oyuncu. Ersun Yanal hocamızın bu isimle ilgili düşüncelerini bilmiyorum.

Yusuf Yazıcı, biz onun başarılı olmasını istiyoruz, bizim evladımız istiyoruz çünkü. Umarım uzun süre ülke futboluna hizmet eder, kendi mevkinde en iyi oyunculardan biri olacak. Yere sağlam basarak çalışmalarına devam ederse kendisinin beklenenleri karşılayacağına inanıyoruz.

Yusuf Yazıcı, ile sözleşmemiz devam ediyordu ama uzatmak istedi ve 5 yıllık anlaşma imzaladık. Okay Yokuşlu, bizim değerli bir oyuncumuz onunlada sorun yaşayacağımızı düşünmüyorum. Başkanımız onunla görüşüyor uzatacağımızı düşünüyoruz. Alt yapıdan bazı oyuncularımız var, bunlar Trabzon'da kalmak istiyorlar, biz de kalmaları için maksimum çaba gösteriyoruz, onlarlada anlaşabiliriz.''
(Ajansspor)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler