Trabzonspor'dan Malatya'da fırtına gibi başlangıç!

Trabzonspor Yeni Malatyaspor karşısında sezonun ilk maçına çıktı. Bordo mavililer sahadan 5-1 galip ayrıldı

Trabzonspor'dan Malatya'da fırtına gibi başlangıç!

Süper Lig'de yeni sezonun ilk haftasında Trabzonspor Yeni Malatyaspor ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Bordo mavililer yeni yıldızlarının coştuğu mücadeleden 5-1 galip ayrıldı.

Bordo mavililer maça oldukça hızlı başlayarak 3. dakikada Hamsik'in asistinde Bakasetas'ın kafa golüyle öne geçti. 11. dakikada sahneye çıkan isim Nwakaeme skoru 2-0'a taşıdı. 29. dakikada bir başka yeni transfer Gervinho, Nwakaeme'den aldığı ara pasını gole çevirdi farkı 3'e çıkardı. Ev sahibi ekip 32'de Adem ile farkı 2'ye indirse de 41'de bu kez Gervinho'nun asistinde Hamsik fileleri havalandırdı ve ilk yarı 4-1 sona erdi. İkinci yarıda Trabzonspor daha rahat bir oyun oynarken 78. dakikada kazanılan penaltıda Djaniny ağları havalandırdı ve skoru tayin etti:5-1

Bu skorla bordo mavili ekip Süper Lig'in ilk haftasını lider kapatmak için Giresunspor - Galatasaray maçının sonucunu bekleyecek.

Trabzonspor'dan Malatya'da fırtına gibi başlangıç!

Trabzonspor'dan Malatya'da fırtına gibi başlangıç!

KADROLAR

Yeni Malatyaspor: Ertaç, Hadadi, Buğra, Mustafa, Aabid, Adem, Wallace, Mallan, Semih, Tetteh, Karim

Trabzonspor: Uğurcan, Peres, Edgar IE, Vitor Hugo, İsmail, Berat, Marek Hamsik, Nwakaeme, Bakasetas, Gervinho, Djaniny

Yedekler; Erce, Hüseyin, Yusuf, Cornelius, Trondsen, Yunus, Murat Cem, A. Parmak, Ahmetcan, Serkan

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
26 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler