Trabzonspor'dan maç öncesi taraftara önemli çağrı

Trabzonspor, Gençlerbirliği maçı öncesinde bordo mavili taraftarlara takımın üst üste aldığı cezaları hatırlatarak hassasiyet gösterilmesini istedi.

Trabzonspor'dan maç öncesi taraftara önemli çağrı

Trabzonspor'dan yapılan yazılı açıklamada, kulübün zarar görmemesi için taraftarın uyması gereken kuralları hatırlatıldı. 


Trabzonspor'dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "TFF ve UEFA Talimatları gereği stadyumlarda meşale yakmak, stadyumlara yanıcı, yakıcı maddeler sokmak, sahaya konfeti, su şişesi ve benzeri maddeler atmak, koltuk kırmak, merdiven boşluklarına oturmak ve kötü tezahüratta bulunmak kesinlikle yasaktır.

Takımımızın daha önce oynadığı müsabakalarda taraftarlarımızın rakip takım veya takımlara yönelik kötü tezahüratları kulübümüzün ciddi oranda ceza ödemesine neden olmuştur.

Bu cezalar her tekrarda katlanarak artmakta ve sonuç olarak daha da ağır boyutlara ulaşmaktadır. Ayrıca bu cezaların kulübümüze getireceği zararların yanı sıra, sebebiyet verenler de yasa gereği maddi ve manevi çok ciddi yaptırımlarla karşı karşıya kalacaklardır.

Toplu taşıma kullanmaya ve erken saatte gelmeye özen gösterelim

Takımımızın Gençlerbirliği ile oynayacağı müsabaka için yarın (Cumartesi) 15.30’dan itibaren hem ilçelerden (belediye binalarının önü) hem de şehir merkezinden (Trabzon Barosu önü) otobüs seferleri düzenlenecektir. Taraftarlarımızın yoğunluk sebebiyle stadyuma toplu taşıma kullanarak ve erken saatte gelmeleri özellikle rica olunur.

Güvenlik görevlilerinin yönlendirmelerine uyalım

Taraftarlarımızın stadyum çevresinde özel ve resmi güvenlik güçlerinin trafik yönlendirmelerine uyması büyük önem taşımaktadır.

Tüm taraftarlarımızdan konuya gereken hassasiyeti göstermelerini ve takımımızı maç boyunca centilmence desteklemelerini bekliyoruz."



 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler