Trabzonspor'dan Kucka, Sosa ve Burak açıklaması!

Bordo mavili kulüp yıldız isimlerle ilgili gündeme gelen haberlere yanıt verdi

Trabzonspor'dan Kucka, Sosa ve Burak açıklaması!

Trabzonspor kulübü, maliyeti yüksek olması nedeniyle gönderileceği düşünülen Burak Yılmaz, Jose Sosa ve Juraj Kucka ile ilgili çıkan haberlere resmi siteden açıklama yaparak yanıt verdi. Üç futbolcunun da kamp kadrosunda olacağı belirtilen açıklamada ayrıca takımdaki futbolcuları isteyen takımların önce kulüple görüşülmesi gerektiği kaydedildi.

İşte yapılan açıklama;

Son günlerde basın yayın kuruluşlarında başta oyuncularımız Burak Yılmaz, Jose Ernesto Sosa ve Juraj Kucka olmak üzere diğer bazı futbolcularımızın da isimleri gündeme getirilerek takımdan gönderileceği veya ayrılacakları yönünde birtakım haberler yayınlanmaktadır. Bu tarz haberleri yapanlara öncelikle hatırlatmak isteriz ki bu futbolcular kulübümüzün sözleşmeli oyuncularıdır ve kamp kadromuzda yer alacaklardır. Haliyle oyuncularımıza ilişkin “gidiyor, gönderiliyor” şeklindeki haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Şunu da altını çizerek vurgulamak isteriz ki; Trabzonspor Kulübü bugüne kadar kadrosuna katmayı düşündüğü oyuncularla ilgili görüşmeleri muhatap kulüplerle sürdürmüştür. Bu davranışı ilke edinen kulübümüz aynı yaklaşımı oyuncularımıza talip olan kulüplerden de beklemektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur…

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor