Trabzonspor'dan Konyaspor maçı açıklaması

Trabzonspor tarafından Konyaspor maçı için belirlenen bilet fiyatı konusunda açıklama yapıldı.

Trabzonspor'dan Konyaspor maçı açıklaması

Atiker Konyaspor'un Trabzonspor'la karşılaşacağı maçın bilet fiyatını 900 TL olarak açıklaması büyük tepki toplamış, bilet fiyatının 900 TL gibi uçuk bir rakam belirlenmesinin sebebi olarak da, Konyaspor'un TFF'yi protesto etmek amacında olduğu belirtilmiş ancak kamuoyunun tepkisi dinmemişti. 


Trabzonspor'dan Konyaspor'un bu uygulamasıyla ilgili açıklama yapıldı. Konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Atiker Konyaspor ile oynayacağımız müsabakanın fiyatlarıyla ilgili Kulüpler Birliği Vakfı'nın yapmış olduğu açıklamadan da anlaşılacağı üzere Konyaspor'un kendi seyirci yasağına dikkat çekmek adına gündem oluşturduğu ve Trabzonspor'u hedef almadığı anlaşılmaktadır. İki güzide kulüp bundan önce olduğu gibi bundan sonra da dostluk içerisinde birlikte yürüyeceklerdir. Konyaspor yönetiminin bilet fiyatları ile ilgili almış olduğu kararı yeniden gözden geçireceğine inanıyoruz. Kamuoyuna saygılarımızla." ifadelerine yer verildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler