Trabzonspor'dan KAP açıklaması!

Trabzonspor'dan kompleks açıklaması geldi

Trabzonspor'dan KAP açıklaması!
Trabzonspor Kamu Aydınlatma Platformu'na Şenol Güneş Spor Kompleksi ile alakalı açıklama yaptı. Kompleksin Trabzonspor'a tahsisi konusunda yaşanan belirsizlikle ilgili iddiaların önüne geçmek için yapılan açıklamada henüz bir gelişme yaşanmadığı vurgulandı

KAP'a yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

17.02.2017 tarihinde yapılan özel durum açıklamamızda belirtmiş olduğumuz Akyazı Şenol Güneş Spor Kompleksi'nin şirketimize uzun süreli tahsisi konusundaki süreç devam etmekte olup, önemli bir gelişme olması durumunda nihai sonuç kamuoyu ile paylaşılacaktır.

17.02.2017 tarihinde KAP'a yapılan bahsi geçen açıklama ise şu şekilde;

Son günlerde kamuoyunda oluşan bilgi kirliliğini gidermek amacıyla, Yönetim Kurulumuz tarafından aşağıdaki hususlarda açıklama yapma ihtiyacı doğmuştur.
Akyazı Şenol Güneş Spor Kompleksinde yer alan yeni stadyumun şirketimize uzun süreli tahsisi konusunda, T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı ile görüşmelere başlanmıştır. Görüşmeler neticeleninceye kadar ki süreçte stadyum, maçlık periyotlar halinde, şirketimiz tarafından kiralanmaktadır.
Bununla birlikte ilgili stadyumun isim hakkı ve diğer reklam - sponsorluk yatırımları konusunda Medical Park Sağlık Hizmetleri A.Ş. ile resmi görüşmelere bugün itibariyle başlanmıştır.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor