Trabzonspor'dan KAP'a flaş Akyazı açıklaması

Trabzonspor Medicalpark Arena stadının kira bedeli konusunda KAP'a açıklamada bulundu.

Trabzonspor'dan KAP'a flaş Akyazı açıklaması

Haber61 - Spor Servisi - Trabzonspor Akyazı Medicalpark Arena stadının kira fiyatı ile ilgili olarak KAmuoyu Aydınlatma Paltformu (KAP)'a açıklamada bulundu.


KAP'a yapılan bildirimde şu ifadelere yer verildi;
 

"Şirketimiz tarafından, SPK lisanslı Bağımsız Gayrimenkul Değerleme firması, Makro Gayrimenkul Değerleme A.Ş.'ye, Akyazı Şenol Güneş Spor Kompleksi'nin kira bedelinin tespiti maksatlı olarak hazırlatılan bağımsız gayrimenkul değerleme raporu tamamlanmıştır.

25.04.2017 tarih ve MD-SP155 numaralı rapor sonucuna göre, ilgili alanın yıllık kira bedeli 12.500.000.-TL olarak tespit edilmiştir. Makro Gayrimenkul A.Ş. tarafından yapılan hesaplamalar neticesinde "%7,92" oranındaki ortalama kira artışı da dikkate alındığında, ilgili alanın 15 yıllık kira bedelinin bugüne indirgenmiş değerinin, 135.355.549,34.-TL olduğu sonucuna ulaşılmaktadır.

Ortaya çıkan bu tutar, 27.03.2017 tarihinde şirketimiz ile Futbol A.Ş. arasında belirlenmiş olan 134.893.551,61.-TL.'nin üzerinde kalmış olması dolayısı ile, Akyazı Şenol Güneş Spor Kompleksi için belirlenen ve daha önce kamuya açıklanan kira bedelinin revize edilmesine gerek olmadığına ve ilgili raporun kamuoyu ile de paylaşılmasına karar verilmiştir."

Trabzonspor'dan KAP'a flaş Akyazı açıklaması

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler