Trabzonspor'dan Genel Kurul açıklaması!

Trabzonspor Divan Genel Kurulu için açıklama yaptı.

Trabzonspor'dan Genel Kurul açıklaması!

Haber61 - Spor Servisi - Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen 16 Ekim 2020 tarihinde yapılacak olan Divan Genel Kurulu hakkında açıklamalarda bulundu.

Divan Başkanı Ali Sürmen, Covid-19 salgın tedbirleri kapsamında 16 Ekim 2020 tarihinde yapılacak Divan Genel Kurulunun üyelere açık toplantı şeklinde olmayacağını, Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun da katılacağı genel kurulun, kulübün resmi hesaplarından canlı yayınlanacağını açıkladı.

Sürmen şunları söyledi: “Tüzüğümüzün 48. maddesi gereğince Olağan Divan Genel Kurulumuzu 16 Ekim 2020 günü saat 14.00'de yapacağız. Ancak genel kurulumuz, İçişleri Bakanlığı’nın 2 Ekim 2020 tarihinde yayınladığı Koronavirüs tedbirlerini içeren genelgesi nedeniyle üyelerimize açık toplantı şekilde gerçekleştirilemeyecektir. Başkanımız Sayın Ahmet Ağaoğlu'nun da katılacağı söz konusu toplantımız, camiamızın; Trabzonsporumuz ile ilgili gelişmelerden, dönemsel denetim raporlarından ve gelir - gider tablolarından haberdar olabilmesi amacıyla kulübümüzün resmi hesapları üzerinden canlı verilecektir. Değerli üyelerimize ve Trabzonspor camiasına saygı ile duyururuz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor