Trabzonspor'dan flaş Burak Yılmaz açıklaması!

Trabzonspor'dan eski futbolcusu Burak Yılmaz ile ilgili açıklama geldi.

Trabzonspor'dan flaş Burak Yılmaz açıklaması!

Trabzonspor Asbaşkanı Ahmet Çubukçu, Trabzonspor'un durumu ve bordo mavili kulübün eski oyuncusu Burak Yılmaz'ın yeniden transferiyle ilgili konuştu.


Asbaşkan Ahmet Çubukçu katıldığı bir radyo programında şunları söyledi: 


"İYİ BİR TAKIM YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ"

"1.5 yıllık gibi bir süremiz oldu yönetime geleli ve yaklaşık olarak bu kadar daha süre var. Önümüzdeki sezon da yarım sezonumuz var. İyi takım yapmaya çalışıyoruz. Yapılan transferlerden bazılardan verim alırken bazılarından alamadık. Takım bütünleştigin de iyi sonuçlar alabileceğimizi düşünüyorum. Transfer döneminde takım olabilmek bizim için çok önemli. Teknik kadro ve yönetim çalışıyoruz. Özellikle başkanımız çok uğraşıyor."


"TARAFTARI DA MUTLU ETMEK İSTİYORUZ"

"Geçen yıl Beşiktaş maçından sonra biz o takımdan sadece Zeki Yavru'yu kaybettik. Takımın içerisinde saygıyı, sevgıyı ve adaleti daha da artırırsak geçen sezon Beşiktaş'la oynadığımız gibi maçlar oynarız.

Bütün oyuncularımız değerli bizim için. Yapacağımız transferlerde eldeki oyuncularımıza da katkı sağlayacaktır. inşallah Trabzonspor Türk futbolunda daha iyi yerlerde olur. Taraftarı da mutlu etmek istiyoruz. İnşallah o günleri göreceğiz."


"BURAK YILMAZ'I TAKIMDA GÖRMEK İSTERİM"

"Burak Yılmaz'ı takımda görmek isterim. Burak Yılmaz oynadığı dönemde birinde 19 gol diğer sezon ise ligde 33 gol atarak gol kralı oldu. Trabzonspor da gol üreten, skor döndüren oyuncular arasında yer aldı. Galatasaray'a gitti yine önemli işlere skor açısından katkı yaptı."

"Şampiyonlar Ligi'nde iyi performans gösterdi. Çin'de de gollerine devam ediyor. Taraftar olarak tabii ki isterim Burak Yılmaz'ı. Kariyeri çok önemli ama bugünü de önemli. Bugün Burak Yılmaz'ın durumu da iyi, o yüzden onaylarım gelmesini." 

AKYAZI'DA 50. YIL KUTLAMASI OLACAK

2 Ağustos'ta 50.  kuruluş yıl dönümümüz. O dönem içerisinde Akyazı'da bir program düzenleyeceğiz. Tahmin ediyorum salı günü saat 21:30'da olacak. Havai fişeklerin olacağı, takımın katılacağı açılış programında kareografi ve yöresel müzikler de olacak. Hazırlık maçı durumu şu an tam olarak belli değil."  ajansspor 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler