Trabzonspor'dan flaş açıklama: Kouassi Trabzon'a geliyor!

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Ertuğrul Doğan, Evrard Kouassi'nin transferini açıkladı

Trabzonspor'dan flaş açıklama:  Kouassi Trabzon'a geliyor!

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor’da Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun yeni dönemde de yönetiminde yer alan Başkan Yardımcısı Ertuğrul Doğan kongre sonunda Haber61’e açıklamalarda bulundu.

Ertuğrul Doğan transfer müjdesini Haber61’de açıkladı ve Evrard Kouassi’nin Trabzon’a geleceğini söyledi. Doğan, Abdullah Avcı’nın istediği tüm oyuncuların alınacağını ve 3-4 transfer yapılacağını söyledi.

İşte o açıklama; 

Trabzonspor çok büyük bir camia. İşleri biraz yoluna koyunca camianın gücüyle herşey yolunda gidiyor. Camianın gücü çok büyük. 3 veya 4 transfer yapılacak. Başkanımızla birlikte birlikte görüşmeleri sürdürüyoruz. En önemli konu transferde sır gibi saklamak. Taraftarlarımızı anlıyorum. İyi transferler istiyor. Transfer yapılmasının da bir şekli olmalı. Aksi halde borsa gibi düşünün . 1’e alma durumun olduğu futbolcuyu 2’ye alıyorsunuz. Basına düşen görüşmeler de var tabi. Bu hafta içinde bir oyumcuyu hocamızın isteği doğrultusunda Trabzon’a getireceğiz. Fildişi Milli takımı futbolcusu Evrard Kouassi. Camiamıza inşallah hayırlı olacak. Hocamızın istediği tüm oyuncuları alacağız.

İlgili önceki haber için tıklayın;

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor