Trabzonspor'dan flaş Abdulkadir ve Yusuf kararı!

Trabzonspor iki yıldızına zam yaparak motivasyonlarını artırma yoluna gtidecek.

Trabzonspor'dan flaş Abdulkadir ve Yusuf kararı!

Süper Lig'de sezonun kapanmasının ardından kulüplerde transfer hareketliliği devam ediyor. Ligi 63 puanla 4. sırada tamamlayan Trabzonspor'da gelecek sezon için kolları sıvadı. Birçok isimle temaslarını sürdüren bordo-mavili ekibin kadrosunda bulunan bazı isimler için birçok kulüp kapısını çalıyor. Avrupa kulüplerinin listesinde bulunan Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür için de yönetimden bir yeni bir hamle geldi.

Trabzonspor'da sezonun kapanmasının ardından transfer hareketliliği devam ediyor.

Fırtına'nın iki gözde ismi olan Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür, için yönetimden yeni bir karar çıktı.

Başkan Ağaoğlu'nun "Pırlantalar" dediği iki ismin ücretlerine iyileştirme yapılacak.

Trabzonspor'da gelecekleri merak edilen Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür'e zam geliyor. Oynadıkları müthiş futbolla Avrupa'nın devlerini peşine takan iki isim gelecek sezon da bordo- mavili formayı giyecek.

Yönetim de ücretlerine iyileştirme yaparak hak ettikleri maaşı ödemeyi planlıyor.

Yusuf ve Abdülkadir, Karadeniz ekibinden 2.5 milyon TL kazanıyordu. Başkan Ahmet Ağaoğlu ve yönetimi iki isme önemli bir zam yaparak 4 milyon TL ödemeyi kararlaştırdı.

Yönetim böylece gelecek sezon da Trabzonspor'da oynayacak iki ismin motivasyonlarını yükseltmeyi hedefliyor.

Bordo-mavililer, kısa süre içerisinde başkan Ahmet Ağaoğlu'nun "Pırlantalar" dediği iki genç yıldıza zam yapıldığını Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirecek.

.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor