Trabzonspor'dan Emre Mor itirafı

Nevzat Aydın Emre Mor ile ilgilendiklerini açıkladı

Trabzonspor'dan Emre Mor itirafı
Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'da Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın, milli takımda son dönemde dikkatleri üzerine toplayan Emre Mor ile ilgili itirafta bulundu.

Euro 2016'da Türkiye ile Hırvatistan arasında oynanan karşılaşma öncesinde Mackolik'in Paris'ten yaptığı canlı yayında Perform Türkiye Genel Müdürü Emre Uğurlu ile birlikte maçı yorumlayan Nevzat Aydın, Borussia Dortmund'a transfer olan milli oyuncu Emre Mor ile kendilerinin de ilgilendiğini söyledi.

Emre ile altı ay kadar önce temasa geçtiklerini anlatan Aydın, 18 yaşındaki oyuncunun ısrarla Türkiye'ye gelmeyeceğini söylediğini ve transferin gerçekleşmediğini belirtti. Aydın ayrıca Emre Mor'un Borussia Dortmund'u seçerek gelişimi açısından doğru bir tercih yaptığını da belirtti. 

Aydın, bordo-mavili takımdaki transfer çalışmalarının ise sürdüğünü ve kulüp bütçesine en uygun şekilde doğru isimleri kadrolarına katmayı planladıklarını da sözlerine ekledi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor