Trabzonspor'dan Ekuban ve Diarra açıklaması

Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu'ndan transfer açıklaması

Trabzonspor'dan Ekuban ve Diarra açıklaması

Haber61 Spor Servisi -Tuncay Lakot

Trabzonspor’da asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu transfer çalışmalarıyla ilgili son bilgileri Haber61’e açıkladı.

Gana asıllı İtalyan forvet Caleb Ekuban ile görüşüldüğünü ve Trabzon’a geleceğini doğrulayan Hacısalihoğlu, bu girişimin ardından çıkan “Burak Yılmaz gidecek” iddialarını da yalanlayarak alternatif olması için takviye yapıldığını söyledi.

Asbaşkan Hacısalihoğlu “ Forvet ve stoper en önemli mevkilerdir. Buralarda sakatlık ve cezalılar çok olur. Bu nedenle bu noktalara daha çok takviye yapmamız, alternatif düşünmemiz normal.” İfadelerini kullandı..

DİARRA GÜNDEMDE Mİ?

Boluspor başkanının “Trabzonspor stoperimiz Diarra’yı istiyor” açıklamalarına da yanıt veren Hacısalihoğlu, böyle bir girişimlerinin olmadığını dile getirdi. Hacısalihoğlu “ Bolusporlu yöneticilerin oyuncularını pazarlamak için yaptığı söylemler olarak düşünüyorum. Biz herhangi bir temasta bulunmadık. Başka bir oyuncu izlemiştik. Diarra’yla ilgili öyle bir düşüncemiz yok.” Dedi.

ekuban

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
15 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler