Trabzonspor'dan duyuru - Çalınan karar defterleri...

Trabzonspor'dan duyuru - Çalınan karar defterleri...

Haber61 - Spor Servisi - Trabzonspor, 1966, 1967, 1968 ve 1969 yıllarına ait olan ve çalınarak bir müzayede şirketi tarafından satışa çıkarılan karar defterleri ile ilgili duyuru yayınladı.

Bordo mavili kulüp kim tarafından ve nasıl kulüp dışına çıkarılarak müzayede şirketine satıldığı araştırılan karar defterleri ile ilgili bugün hukuki işlem başlatmıştı. Yapılan duruyuda başlatılan hukuki işlem sonrasında Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı'nıın soruşturma başlattığı bildirildi.

Trabzonspor'un Resmi internet sitesinden yapılan duruyura şu ifadelere yer verildi;

"Kulübümüzün kuruluş dönemini de kapsayan bazı karar defterleri ve belgelerin çalınarak bir müzayede firması tarafından satışa çıkartılmasıyla ilgili Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatılmıştır.

Yönetim Kurulumuz tarafından titizlikle takip edilen soruşturmanın en kısa sürede tamamlanacağı ve söz konusu karar defterleri ile belgelerin tarafımıza teslim edileceği hususunda yargıya olan güvenimiz tamdır.

Böyle bir olayın kulübümüz bünyesinde bir daha yaşanmaması için gerekli bütün tedbirlerin alındığını da kamuoyunun bilgisine sunarız. Saygılarımızla…"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler