Trabzonspor'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve siyasilere kutlama

Trabzonspor, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinin sonucu nedeniyle mesaj yayınladı.

Trabzonspor'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve siyasilere kutlama

Trabzonspor Kulübü, Cumhurbaşkanlığı seçimini ilk turda kazanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, genel seçimlerde İstanbul'dan aday olarak meclise giren Berat Albayrak, Süleyman Soylu ile Trabzon milletvekilleri Muhammet Balta, Adnan Günnar, Bahar Ayvazoğlu, Salih Cora, Ahmet Kaya ve Hüseyin Örs için tebrik mesajı yayınladı.

Trabzonspor'dan yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tebrik edilerek "Cumhurbaşkanı ve 27. dönem milletvekilliği seçimleri halkımızın yoğun bir katılımıyla gerçekleştirilmiştir. Sayın Recep Tayyip Erdoğan ilk turda çoğunluğu sağlayarak Cumhurbaşkanı seçilmiştir. Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı tebrik eder Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını dileriz." denildi. 

Trabzonlu bakanlar Berat Albayrak ile Süleyman Soylu için de kutlama mesajı yayınlanırken "24 Haziran Pazar günü gerçekleştirilen seçimlerde İstanbul’dan milletvekilliğine seçilen Berat Albayrak ve Süleyman Soylu’yu kutlar, yeni dönemdeki çalışmalarında üstün başarılar dileriz." sözleriyle tebrik edildi. 

Ayrıca, seçim sonuçlarına göre Trabzon'dan seçilen 6 milletvekili için de tebrik mesajı yayınlayan bordo mavili kulübün mesajında, "24 Haziran Pazar günü gerçekleştirilen 27. dönem milletvekilliği seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisi’nden Sayın Muhammet Balta, Sayın Adnan Günnar, Sayın Bahar Ayvazoğlu, Sayın Salih Cora, Cumhuriyet Halk Partisi’nden Sayın Ahmet Kaya ve İYİ Parti’den Sayın Hüseyin Örs yeni dönemde Trabzonumuzu Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde temsil edeceklerdir. Kendilerini tebrik eder, yapacakları çalışmalarda üstün başarılar dileriz" ifadelerine yer verildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler