Trabzonspor'dan çıkarma! Axel Tuanzebe ile yüz yüze görüşülecek

Trabzonspor'dan İngiltere’ye Axel Tuanzebe çıkarması!

Trabzonspor'dan çıkarma! Axel Tuanzebe ile yüz yüze görüşülecek

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da yaptığı kampla sürdüren Trabzonspor'da stoper transferi için çalışmalar aralıksız devame diyor. 

Özellikle son 1 aylık periyotta pek çok isimle görüşen ancak bir türlü mutlu sona ulaşamayan Bordo-Mavililer, artık bu işi bitirmek istiyor. Teknik direktör Abdullah Avcı da sağ stoperin Avusturya kampına gelmesini dört gözle bekliyor.

Rotayı İngiltere’ye çeviren Fırtına, Axel Tuanzebe ve Jannik Vestergaard için nabız yoklaması yapmıştı. Danimarkalı Vestergaard için Leicester City çok yüksek taleplerde bulunurken, Tuanzebe ismi ağırlık kazandı.

Manchester United’ın 24 yaşındaki stoperini kadroya kazandırmak isteyen Bordo mavili ekip, İngiltere’ye çıkarma yapacak.

Bordo-Mavili kulübün yetkilileri, burada hem oyuncu tarafı hem de kulüple yüz yüze görüşme gerçekleştirecek.

Fırtına, Şampiyonlar Ligi kozuyla transferi bitirmek istiyor. Geçtiğimiz sezon önce Aston Villa, ardından Napoli’de kiralık olarak forma giyen 1.85 boyundaki Tuanzebe, artık düzenli olarak forma giyeceği bir yerde oynamayı hedefliyor.

Teknik direktör Abdullah Avcı’nın da onay verdiği Kongo asıllı İngiliz yıldızın transferinin bir kaç gün içinde netlik kazanması bekleniyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor