Trabzonspor'dan çağrı: "Bordo-Mavi şov başlayacak"

Trabzonspor Alanyaspor karşılaşması öncesinde taraftarlara bir çağrı daha yaptı.

Trabzonspor'dan çağrı: "Bordo-Mavi şov başlayacak"

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında yeni stadı Medical Park Arena'da oynayacağı ikinci karşılaşma olan Alanyaspor maçı öncesinde taraftarlara bir çağrı daha yaptı.


TFF'nin verdiği taraftar cezası sonrasında stadı doldurmak için kampanya başlatan Bordo mavili kulüp sosyal medya üzerinden de taraftarı ateşleyerek maça çekmeye çalışıyor.

Trabzonspor son olarak resmi internet sitesinden "Atkını Al, Medical Park Arena'da Ol!" başlıklı bir mesaj yayınlanarak şu ifadelere yer verildi;

"Yeni yuvamız Medical Park Arena’nın açılış maçında taraftarlarımızla beraber müthiş bir atmosfer yakalamıştık. Takımımızın keyif veren futboluna, taraftarımızın coşkusu eşlik etmiş ve hayatımız boyunca anılarımızı süsleyecek tarihi bir anın hep beraber tanığı olmuştuk. Bu maçta da Bordo-Mavi tribünlerin müthiş bir enerji ile takımımızı ateşleyeceğinden şüphemiz yok! Biletini alan, atkısını kapan tribündeki yerini alacak ve hem tribünlerde hem sahada Bordo-Mavi şov başlayacak. Atkını al, maça gel, bu muhteşem şovun bir parçası da sen ol!"

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler