Trabzonspor'dan Burak Yılmaz'a Akyazı daveti

Eski Trabzonsporlu futbolcu Burak Yılmaz'ın Akyazı Stadı'nın açılışına davet edildiği ortaya çıktı.

Trabzonspor'dan Burak Yılmaz'a Akyazı daveti
Trabzonspor'un eski oyuncusu Burak Yılmaz'ın pazar günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılımıyla gerçekleşecek olan Akyazı Stadı'nın açılış törenine davet edildiği ortaya çıktı.

Trabzonspor'dan Galatasaray'a transfer olan ve ardından Çin'in Guoan takımında forma giyen eski bordo mavili oyuncu Burak Yılmaz, TRT canlı yayınında Trabzonspor yönetimi tarafından Akyazı Stadı'nın açılışı için Trabzon'a davet edildiğini duyurdu.

Trabzonspor'da oynadığı dönemde gol krallığı yaşayan ve Trabzonsporlu taraftarların da yeniden takımda görmek istediği oyuncu, Trabzonspor yönetiminin daveti karşısında mutlu olduğunu dile getirdi. Burak Yılmaz, “Ben Trabzon’a Trabzon halkına sayın başkanımıza teşekkür ederim. Pazar günü Akyazı’nın açılışı var. Beni de davet ettiler. Israrla. Ben gitmek istiyorum. Ama biraz çekiniyorum açıkçası. Trabzon’da ayrıldıktan sonra oraya maça gittiğimde yaşadığım tepkiler vardı. Ama sayın başkanımız ve yönetim kurulumuzun bana gönderdiği davetiye aramaları bende Pazar günü açılışa gitmek istiyorum. Kendileri taraftar olarak bana da hala çok güzel mesajlar gönderiyor. Hepsine çok teşekkür ediyorum. Onlar benim kalbimde...” diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler