Trabzonspor'dan basketbol atağı! Açıklama geldi...

Trabzonspor'un kurduğu basketbol şubesi pazar günü ilk antrenmanını yapacak.

Trabzonspor'dan basketbol atağı! Açıklama geldi...

Trabzonspor'da geçtiğimiz yıl kapanan basketbol kulübü amatör olarak yeniden hayata geçiyor.

Trabzonspor'da geçtiğimiz yıl kapanan basketbol kulübü amatör olarak yeniden hayata geçiyor. U12, 14 ve 16 takımlarını kuran bordo-mavililer pazar günü 11.00'de Hayri Gür Spor Salonu'nda açılış yapıp, ilk idmanı gerçekleştirecek. Hedef kademeli olarak üst liglere çıkmak. Basketbol şubesinde Osman Ekinci ve Engin Kamber görev alacak.

YUSUF HAYIRLIOĞLU'NDAN AÇIKLAMA

Trabzonspor Amatör Branşlar ve Tesisler Koordinatörü Yusuf Hayırlıoğlu, 20 Ocak Pazar günü düzenlenecek törenle basketbol altyapı faaliyetlerine start verileceğini söyledi.

Kulüp olarak basketbola büyük önem verdiklerini belirten Hayırlıoğlu, “Başkanımız Ahmet Ağaoğlu ve yönetici arkadaşlarımızın katılımıyla Pazar günü yapacağımız törenle altyapı faaliyetlerine başlayacağız. Amatör Branşlar Koordinatörlüğümüze bağlı olarak bu branşımızda Engin Kamber idari sorumlu, Osman Ekici ise başantrenör olarak görev yapacak. Can Çuvalcıoğlu, Yılmaz Karaosmanoğlu ve Mert Yeniçeri de yardımcı antrenörlerimiz olacak” dedi.

Kısa sürede oluşturulacak takımlarla bölgesel liglerde faaliyet göstereceklerini dile getiren Hayırlıoğlu, “Altyapımızda 120 sporcumuz bulunuyor. Oluşturacağımız kadrolarla U10, U12, U14, U16 ve U18 kategorilerinde müsabakalara katılacağız. Bu takımlarımızın kulübümüzün marka değerine yakışır şekilde mücadele edip, güzel sonuçlar elde edeceğine inanıyoruz” diye konuştu.

Basketbol okulu faaliyetlerinin de başlayacağını vurgulayan Hayırlıoğlu, “26 Ocak 2019 tarihinde başlayacak basketbol okulumuza 6-16 yaşları arasındaki çocuklar katılabilecek. Bu okul yıl boyunca devam edecek ve yıl sonunda yetenekli sporcular kulübümüzün bünyesine dahil edilecektir” diyerek sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor