Trabzonspor'dan başarılı sporculara plaket - "Ağrıma gidiyor"

Trabzonspor başarılı sporculara plaket verildi.

Trabzonspor'dan başarılı sporculara plaket  - "Ağrıma gidiyor"

Haber61 - Spor Servisi - Trabzonspor Uluslararası düzeyde başarı kazanan sporculara plaket verildi.

Kadir Özcan Gençlik Geliştirme Merkezinde yapılan törene Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Asbaşkan Hayrettin hacısalihoğlu, Yöneticiler, sporcular ve basın mensupları katıldı.

Yapılan tören sonrasında açıklamalarda bulunan başkan Ahmet Ağaoğlu, “Trabzonspor sadece futboldan ibaret bir kulüp değil. Pek çok amatör branşda faaliyet gösteren ve ülkemizi temsil eden sporculara sahip bir kulüp. Başarıları ile hepimiz birkez daha gururlandık. Ama bu yetmez. Bizim amacımız gençerimizin tamamına yakınının  sporla iç içe olması ve şehrimizi ve ülkemizi temsil etmesi. Altyapı çalışmalarına çok büyük önem veriyoruz. Cahit Erdem Abimiz amatör sporlara gönül vermiş uğraşan ve savaşan yönetim kurulunda bulunan abimiz. Bende Trabzonspor’un bir ferdi olarak yıllardır amatör sporların içerisindeyim. Paralimpiklere baktığımızda gelen madalyaların yüzde 30’u Trabzonlu sporculardan geliyor. Özel sporcular gönlümüzde çok farklı yeri olan sporcular. Bu biraz daha önem verildiği zaman Trabzon’daki amatör sporcuların nasıl bir konuma geleceğinin göstergesi. Altyapı olmadan üst yapı olmaz. 100’e yakın kulübün olduğu Trabzon’un altyapısının kullanılamadığı aşikar. Bizim en büyük projemiz Trabzonspor’un altyapı projesi. Bu kulübü ekonomik  çıkmazdan kurtaracak olan sizlersiniz. Bu sene altyapıya yapılan 10 liralık yatırım yıllar sonra 50 lira olarak gelir gelecektir. Başka şehirlerden de alınacak oyuncuların altyapıya yerleştirilip onların kazanılması çok iyi bir durumdur. Bizim altyapı modelimizi kullanan bir kulüp bizden daha iyi çalışıp milyon Eurolar kazanıyor. Bu benim ağrıma gidiyor. Bir taraftan başarı niçin savaşırken buraya emek ve yatırım vazgeçilmezdir. Bütün eksiklerinizi tamamlayacağız. Kaynak yaratmaya çalışarak Trabzon’u bir futbol fabrikası ve futbol bir endüstriyse eğer Trabzon’u bu endüstrinin merkezi yapmak zorundayız. 141 Trabzon içinde önemli çalışmalar yapıyoruz. Yöneticimiz Haluk Şahin gece gündüz çalışıyor. Öncü olacağız. Biz ilk olarak 1924 senesinde Olimpiyatların akatıldık. O zaman paris olimpiyatlarına Trabzon’dan bir grup sporcu katıldı. Cumhuriyetin birinci yılında Trabzon’dan Paris’e bir yolculuk. Atletizmde bütün branşlarda Türkiye’yi bir sporcu temsil etti. O da Trabzolu. Yan yana omuz omuza bu kenti sporda layık olduğu yere taşıyacağımıza inanıyorum. Teşekkür ediyorum” dedi.

Trabzonspor'dan başarılı sporculara plaket  -

Trabzonspor'dan başarılı sporculara plaket  -

Trabzonspor'dan başarılı sporculara plaket  -

Trabzonspor'dan başarılı sporculara plaket  -

Trabzonspor'dan başarılı sporculara plaket  -

Trabzonspor'dan başarılı sporculara plaket  -

Trabzonspor'dan başarılı sporculara plaket  -

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor