Trabzonspor'dan Altay maçı başvurusu! İşte istenen stadyum!

Trabzonspor, Altay maçı için TFF'ye başvuru yaptı.

Trabzonspor'dan Altay maçı başvurusu! İşte istenen stadyum!

Trabzonspor, Altay maçının Şanlıurfa Gap Stadyumu'nda oynanması için TFF'ye başvuru yaptı.

Hatırlanacağı üzere ; 2010-2011 kadrosu tam 12 yıl önce yani 2010 yılında Ziraat Türkiye Kupasında Fenerbahçe ile karşılaşmış ve maçı 3 - 1 kazanarak kupanın sahibi olmuştu. 

Trabzonspor başvuru dilekçesinde "30 Nisan 2022 Cumartesi akşamı oynadığımız Fraport Tav Antalyaspor müsabakası sonrası şampiyon olmamızın verdiği heyecanla, taraftarlarımız saha zeminine inmiş ve sevinç gösteröerini yaklaşık iki saat boyunca sahada sürdürmüşlerdir.

Sonrasında yapmış olduğumuz tespitlerde, sahamızın çim zeminin çok ciddi derecede zarar gördüğü, sulama sistemine ilişkin tüm alt yapının tahrip edildiği, sahanın bir çok bölgesinde çökmeler, çukurlar vs gibi durumların oluştuğu, kale direklerinin alt yapılanı ile birlikte tamamen yıkıldığı, yayıncı kuruluşa ilişkin birçok alt yapının tamamen tahrip olduğu, VAR sistemi alt yapısının zarar gördüğü, saha kenan led panolarının neredeyse tamamının kullanılamaz hale gelmis olduğu gibi husustar tespit edilmiştir. Mevcut tespitlerimiz değerlendirildiğinde, 37. haftada kendi sahamızda oynayacağımız Altay müsabakasının, sahamızda oynanmasının, sporcu sağlığını ciddi derecede tehlikeye sokabileceği, futbolumuzun görsel apdan çok kötü bir görüntüye yol açılarak marka değerine ciddi zarar verilebileceği, maçın yayın, reklam vs gibi diğer tüm süreçlerinin sağlıklı işleyemeyeceği gibi tehlikelerin yaşanabileceği sonucu ortaya çıkmaktadır.

Yukarıdaki açıklamalanmiz kapsamında, 37. haftada sahamızda oynayacağimiz Altay maçinin, Altay kulübünün oluru ve Türkiye Futbol Federasyonu'nun da onayı ile, 14.05.2022 Cumartesi günü, Şanlıurfa'daki "Sanliurfa Gap Stadyumunda oynanması için gereğini arz ederiz." ifadelerine yer verdi.

.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor