Trabzonspor'dan Ali Koç ve Fenerbahçe'ye müthiş gönderme

Fenerbahçe ve Ali Koç cephesinde yaşanan şampiyonluk hazımsızlığına Trabzonspor'dan çok anlamlı bir gönderme geldi.

Trabzonspor'dan Ali Koç ve Fenerbahçe'ye müthiş gönderme

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor'un Süper Lig'i domine ederek açık ara farkla bitime 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan etmesi en çok Fenerbahçe cephesinde ses getirdi.

Bordo mavililerin başarısını sindiremeyen Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve ekibi, Antalyaspor maçının bitiş düdüğü ile birlikte saldırıya geçerken bugün de yine klasikleşen "Trabzonspor kollanıyor" algısını yaratmaya çalıştı.

Sarı lacivertlilerin sürekli algı yaratmaya çalıştığı ortamda Trabzonspor büyüklüğünü koruyarak yanıt vermezken son gelen açıklamalar sonrası adeta "kapak" niteliğinde bir gönderme yapıldı.

Bordo mavililerin resmi sosyal medya hesabından, Trabzon'daki kutlamaların bir görüntüsü paylaşıldı. Paylaşılan görüntüde "Keyfimiz yerinde" başlığı kullanılarak kutlamada eğlenilen Demet Akalın'ın şarkısından "...kendine kudur, şuanda kulüpte keyfim yerinde, arasan da seni duymuyorum" sözlerinin olduğu bölüm yer aldı.

Paylaşım kısa sürede büyük beğeni alarak binlerce kez paylaşıldı.

İşte o paylaşım

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor