Trabzonspor'dan Akyazı Stadı ile ilgili örnek karar!

Trabzonspor Akyazı'ya gönderilecek çelenklerin bağış olarak Mehmetçik Vakfı ve Türk Polis Teşkilatını Güçlendirme Vakfı’na gönderilmesini istedi.

Trabzonspor'dan Akyazı Stadı ile ilgili örnek karar!

Trabzonspor, 18 Aralık'ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Katar Emiri Şeyh Tamim Bin Hamed Al Sani'nin katılımı ile açılışı yapılacak olan yeni mabedi Akyazı Stadı'nın açılışına çelenk göndermek isteyenlerin Mehmetçik Vakfı ve Türk Polis Teşkilatını Güçlendirme Vakfı’na ‘çelenk bağışı’ yapmalarını istedi.

Bordo mavili kulübün Resmi internet sitesinden yapılan açıkmada şu ifadelere yer verildi;

"Yeni stadyumumuzun 18 Aralık’ta gerçekleşecek açılışına çelenk göndermek isteyen taraftarlarımız ve davetlilerimize duyurumuzdur.

Stadyumumuzun açılışına çelenk göndermek isteyen herkesi, Mehmetçik Vakfı ve Türk Polis Teşkilatını Güçlendirme Vakfı’na ‘çelenk bağışı’ yapmaya davet ediyoruz. Taraftarlarımız ve davetlilerimiz, aşağıda bulunan IBAN numaralarına bağış yapabilir.

Mehmetçik Vakfı için;

IBAN No: TR120001002533000019825336

Türk Polis Teşkilatını Güçlendirme Vakfı için;

IBANNo: 3700 0150 0158 0072 8732 5260

Çelenk bağışı yapacak olanların dekontun açıklama bölümüne “Trabzonspor” yazmaları yeterlidir.

Teşekkürlerimizle."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler