Trabzonspor'dan 2010-2011 sezonu için yeni hamle

Trabzonspor, İsviçre Federal Mahkemesi’ne gidiyor.

Trabzonspor'dan 2010-2011 sezonu için yeni hamle

2010-11 sezonuna ilişkin Spor Tahkim Mahkemesi'ne (CAS) yaptığı başvurudan olumlu sonuç alamayan Trabzonspor, verilen kararların hukuka aykırı olduğu gerekçesiyle 15 Eylül’e kadar İsviçre Federal Mahkemesi’ne başvurmayı planlıyor.

Trabzonspor yönetimi, 2010-11 sezonuna ilişkin hak talepleri doğrultusunda sürecin son adımı olan İsviçre Federal Mahkemesi’ne FIFA, UEFA ve CAS’ta alınan kararların hukuksuz olduğunu tescillemek amacıyla başvuruda bulunacak.

Bordo-mavili kulübün Başkan Yardımcısı Önder Bülbüloğlu, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, 27 Eylül’e kadar başvuru için süreleri olduğunu belirterek, “Maalesef FIFA, UEFA ve CAS’la yapılan duruşmalarda önümüzü kapattılar. FIFA, UEFA ve CAS’ta alınan kararların tamamen hukuka aykırı olduğuna inanıyoruz. Yönetim kurulu olarak aldığımız karar doğrultusunda şimdi İsviçre Federal Mahkemesi’nde hakkımızı arayacağız. Bu konuda yurtdışındaki avukatlarımızla da görüştük. Başvuru için 27 Eylül’e kadar zamanımız var ancak 15 Eylül’e kadar bu başvuruyu yapmayı planlıyoruz. Fenerbahçe’nin UEFA ve CAS’ta şike yaptığı tescillidir. Hakkımız olanı maalesef hukuksuz yollar nedeniyle elde edemiyoruz. Biz de alınan bu kararların hukuksuz olduğunu tescillemek için İsviçre Federal Mahkemesi’ne gidiyoruz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler