Trabzonspor'da Abdullah Avcı'nın kozu Nwakaeme!

Trabzonspor'un yeni teknik direktörü Abdullah Avcı, Nwakaeme'nin takıma liderlik etmesini istedi. 31 yaşındaki Nijeryalı kritik süreçte önemli rol oynayacak.

Trabzonspor'da Abdullah Avcı'nın kozu Nwakaeme!

Trabzonspor, Kasımpaşa'ya 4-3 mağlup olduğu maçta iki gol atıp bir de asist yaptıktan sonra sakatlanan Nwakaeme, Alanyaspor sınavında kadroda yer almasına rağmen riske edilmeyerek oynatılmamıştı. İdmanlara başlayan 31 yaşındaki sol kanat ile yeni teknik direktör Abdullah Avcı'nın yakından ilgilenmesi dikkat çekti. Nijeryalı yıldızın liderliğine çok güvenen Avcı, özellikle bu toparlanma sürecinde onun sergileyeceği futbolu kritik nokta olarak görüyor.

51 GOLE DİREKT KATKI
Bordo-mavili ekipte 3. sezonunu geçiren Nwakaeme, bu süre zarfında toplam 80 maça çıkarken 28 gol atıp 23 de asist yaptı. Bu istatistiğiyle Karadeniz ekibinin skora en fazla katkıda bulunan ismi konumunda bulunan 31 yaşındaki futbolcunun Erzurumspor maçında oynayacağı öğrenilirken, moralinin de yerine geldiği gözlendi.

.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler