Trabzonspor'da zafer planları

Bordo mavililer Fenerbahçe'ye Galatasaray tarifesi çekmek istiyor

Trabzonspor'da zafer planları

Pazar günü Fenerbahçe’yi devirerek çıkışa geçmeyi ve taraftarıyla barışmayı hedefleyen Bordo-Mavililer’de tüm planlar zafer üstüne yapılıyor. Galibiyetten başka hiçbir sonucu kabul etmeyeceğini belirten teknik direktör Ünal Karaman ise öğrencilerine adeta Sarı-Lacivertliler’i baştan aşağıya ezberletiyor. Kanarya’nın güçlü ve zayıf yönlerini tek tek analiz eden tecrübeli çalıştırıcı, oyuncularına 4-0’lık Galatasaray zaferini de örnek olarak gösteriyor.

‘Ayağa kalkacağız’

Erken bulunacak bir golün maçın kilidini çözeceğini belirten Karaman, “Her düşüşün elbet bir çıkışı vardır. Biz de Fenerbahçe maçıyla ayağa kalkacağız. Taraftarımızın desteğiyle beraber maçın başından sonuna kadar önde yapacağımız pres, onları oyuna girmekte zorlayacaktır. İlk 30 dakikalık bölümlerde genelde baskılı oynuyoruz ancak skoru bulamadığımız zaman ilerleyen dakikalarda sıkıntı çekiyoruz. O baskılı oyunu sadece belli bir bölüme değil, 90 dakikaya yaymalı ve aradığımız golü erken bulmalıyız. Galatasaray karşısında erken gelen gol rüzgarı bize çevirmişti” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor