Trabzonspor'da Yusuf ve Abdulkadir planı

Trabzonspor, altyapısından yetiştirip Türk futboluna kazandırdığı Yusuf Yazıcı ve Abdulkadir Ömür'ü, Avrupa'nın önde gelen kulüplerine pazarlayarak dikkatleri üzerine çekmek ve önemli bir pazar elde etmek istiyor.

Trabzonspor'da Yusuf ve Abdulkadir planı
Trabzonspor'un kurtuluşu olarak görülen altyapı, son yılların iki önemli ismi Yusuf Yazıcı ve Abdulkadir Ömür'ü, A Takıma kazandırarak önemli bir atılım yaptı. Hem maddi hem de sportif olarak başarılı olmayı hedefleyen bordo-mavili yönetim, yeni isimleri A Takıma kazandırmak için son yılların en önemli projelerini hayata geçirmeyi hedefliyor. Altyapıyla ilgili detaylı çalışma yapan Karadeniz ekibi, son 1 yıl içerisinde teknik ekip anlamında değişimler yaşasa da var olan potansiyelin önünü açmak için vitrine yeni oyuncular çıkarmakta kararlı. Bu projenin en önemli ayağında ise Yusuf Yazıcı ve Abdulkadir Ömür yer alıyor. Avrupa'nın önemli kulüplerinin yakın takibinde olan iki oyuncu Milli Takımlar'da boy göstermeye devam ederken, bordo-mavili kulübün kapısını ise yeni kulüplerin çaldığı belirtiliyor.

Sezon sonu bekleniyor
Avrupa'nın önde gelen kulüpleri Yusuf Yazıcı ve Abdulkadir Ömür için Trabzonspor ile ön protokol yapma teklifi iletirken, bordo-mavili yönetim ise bu konuda titiz hareket ediyor. Kulüp ismi vermemeye özen gösteren Karadeniz ekibi, görüşmelerini dikkatli bir şekilde sürdürürken, iki oyuncudan önemli gelir elde etmenin yanı sıra altyapı konusunda Avrupa'da kendine önemli bir pazar açmayı planlıyor. Bu yolla altyapıda yer alan oyunculara önemli bir özgüven aşılayıp, önlerini açmayı planlayan Karadeniz ekibi bu düşüncesini hayata geçirmesi durumunda kulübün geleceği noktasında da önemli bir hamleye imza atmış olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler