Trabzonspor'da yönetimi sevindiren gelişme

Trabzonspor'da bilet satışları yönetimi sevindirdi

Trabzonspor'da yönetimi sevindiren gelişme

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor'da Caleb Ekuban için düzenlenen imza töreninin ardından Genel Sekreter Ömer Sağıroğlu Haber61'e açıklamalarda bulundu.

Sağıoğlu, Ekuban'ın gelecek alternatif olarak alındığını belirterek "Satış opsiyonlu bir yıllık kiralama şeklinde transfer edildi.. 300 bin Euro bedeli olacak. Alternatif olarak alındı ancak diğer futbolcuları zorlayabilecek yetenekte. İyi olursa gelecek yıl takıma katılabilir. Gelecekte de iyi fiyata satılabilir düşüncesiyle alındı." dedi.

Transfer çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Sağıroğlu "Ekonomik durumumuz çerçevesinde transfer yapmak gerçekten zordu. Ancak yine ekonomi çerçevesinde bir transfer daha olursa gerçekleşir." ifadelerini kullandı.

SEVİNDİREN GELİŞME

Sağıroğlu, Galatasaray maçı için şimdiden 30 bin biletin tükendiğini belirterek "Taraftarımız takımına sahip çıktığını gösterdi. Sevindirici bir gelişme oldu. Taraftaralarımıza teşekkür ediyoruz" dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor