Trabzonspor'da yöneticileri şaşırtan transfer iddiası!

Gökdeniz Karadeniz iddiası, yöneticileri de şaşırttı.

Trabzonspor'da yöneticileri şaşırtan transfer iddiası!

Haber61 Spor Servisi / Antalya

Trabzonspor Antalya'da ikinci yarı hazırlıklarını sürdürürken transfer çalışmaları da devam ediyor. 

Bu noktada bir çok isim gündeme gelirken son günlerin konuşulan iddialarından biri de Gökdeniz Karadeniz oldu... Sosyal medyadan Trabzonspor'daki günlerine dair her zaman paylaşımlarda bulunan ve eski günleri yad eden Gökdeniz Karadeniz'in bu paylaşımlarını sinyal olayarak algılayan bazı kişilerin çıkardığı "bordo mavililer sezon sonuna kadar sol kanat boşluğunu eski kaptanıyla dolduracak" dedikoduları Antalya'da bulunan yöneticileri oldukça şaşırttı.

Böyle bir düşüncenin gündeme hiç gelmediğini kaydeden Trabzonsporlu yöneticiler, Gökdeniz'in camia için önemli bir isim olduğunu ancak teknik heyetin böyle bir talebi olmadığını , kendilerinin böyle bir girişimde bulunmadığını dile getirdiler.

Her transfer döneminde prim yapmak isteyen kişiler tarafından Gökdeniz'in ismini kullanarak kamuoyunun yanıltıldığını savunan bordo mavili yöneticiler özellikle sosyal medyada taraftara sunulan bir çok ismin de menajerlerin oyunuyla gündeme getirildiğini kaydettiler.

Öte yandan 37 yaşındaki futbolcu Trabzon'a dönmek istediğini ancak bunun futbolcu olarak değil "Antrenör ya da teknik adam" olarak olacağını bir çok kez ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor