Trabzonspor'da “yıldız transfer“ iddiası

UEFA Finansal Fair Play kuralları nedeniyle kemer sıkma politikası uygulayan Trabzonspor'da yönetim bütçeyi sarsmayacak şekilde bir yıldız isim transferi gerçekleştirerek camiayı heyecanlandırmak istiyor. Trabzonspor Yönetimi bir yönden mali ve idari yapı

Trabzonspor'da “yıldız transfer“ iddiası

UEFA Finansal Fair Play kuralları nedeniyle kemer sıkma politikası uygulayan Trabzonspor'da yönetim bütçeyi sarsmayacak şekilde bir yıldız isim transferi gerçekleştirerek camiayı heyecanlandırmak istiyor.

Trabzonspor Yönetimi bir yönden mali ve idari yapının düzelmesi için yoğun bir çaba harcarken bir taraftan da sportif başarıların yakalanması adına geleceğini kadrosunu kurmak için yoğun bir mesai içinde çalışmalarını yürütüyor. Bordo-mavililerin transferde önceliği bütçe disiplini olurken, UEFA'nın belirlemiş olduğu tablonun dışına çıkmamaya özen gösteriyor. Belirlediği transfer politikası kapsamında ilerleyen Karadeniz ekibi, her ne kadar bütçe disiplininden taviz vermeden camiayı heyecanlandıracak bir yıldız oyuncu transfer etmenin planlarını yapıyor. Gelecek sezon Akyazı Spor ve Kültür Kopmleksi'nde maçlarını oynamanın planlarını yapan bordo-mavili yönetim, taraftarları yeni stadyumda heyecanlandıracak bir yıldız isim üzerinde duruyor.

TAKIMI TOPARLAYIP AĞABEYLİK YAPACAK

Trabzonspor Yönetimi, kafasında transfer etmek istediği yıldız oyuncu profilini belirlemiş durumda. Teknik Direktör Ersun Yanal'ın raporları doğrultusunda gerçekleştirilecek transferler kapsamında bordo-mavili yönetim takıma ağabeylik yapabilecek, tecrübesiyle takımı toparlayabilecek kariyerli bir ismi transfer etmek için büyük oranda fikir birliğine varmış durumda. Bordo-mavililer son 3 sezondur takıma öncülük yaparak derleyip toparlayacak oyuncu konusunda sıkıntı yaşamıştı. Başkan Muharrem Usta sponsor desteği ile yıldız oyuncu transferi gerçekleştirmeyi planlarken, Usta'nın kurduğu scout ekibi ve Teknik Direktör Ersun Yanal'ın bu konuda yaptığı çalışmaları son aşamaya getirdiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor