"Trabzonspor'da yatarım paramı alırım"

Alaattin Hatayoğlu'ndan önemli açıklamalar...

"Trabzonspor'da yatarım paramı alırım"
1967 Trabzonsporlular Derneği Başkanı Alaattin Hatayoğlu, bordo-mavili takımın başkanı Muharrem Usta ve yönetiminin enkaz halinde bir kulüp devraldığını söyledi.

1967 Trabzonsporlular Derneği Başkanı Alaattin Hatayoğlu alıklamalarda bulundu.

Hatayoğlu, "Mevcut Muharrem Usta ve yönetimi 7 ay evvel göreve geldi. Göreve gelirken de enkaz halinde bir kulüp devraldılar. İbrahim Hacıosmanoğlu döneminden kalma, özellikle Trabzonspor'un altından kalkamayacağı bir borç ve toplamda sözleşmeli 57 futbolcusu olan bir kulüp vardı. Şu an Trabzonspor Yönetimi, elindeki mevcut futbolcularından gitmesi gerekenleri göndermek için uğraş içerisinde. Birçoğu zaten UEFA ve TFF yoluyla alacaklarını tahsil etmek için uğraştı. Bunları bertaraf edebilmek için Trabzonspor yönetimi futbolcularla karşılıklı anlaşma yolunu denediler. Şu an bu süreç devam ediyor. Kamuoyuna da yansıdığı üzere bazı futbolcularla yollar ayrıldı. Trabzonspor'un elinde bulunan çok fazla olan futbolculardan kurtulup ondan sonra belirlenen transferler gerçekleşecek diye bekliyoruz" açıklamasını yaptı.

"GÖĞÜS REKLAMI ANLAŞMASI MUHARREM USTA'NIN BAŞARISIDIR"

Katar asıllı bir firma ile 3 yıllık bir göğüs reklamı anlaşması yapıldığını ifade eden Hatayoğlu, "Bu anlaşma bence Trabzonspor yönetiminin ve Sayın Başkan Muharrem Usta'nın hanesine yazılacak bir başarıdır. Miktar olarak baktığımız zaman, Süper Lig'de mücadele ettiğimiz 3 İstanbul takımının bazılarının alamadığı fiyatlara bu reklamalınmıştır. Trabzonspor için kısa süreli de olsa önemli bir katkıdır. Biz daha da sponsorluk anlaşmalarının geleceğini bekliyoruz. Zaten Trabzonspor'un olmazsa olmazı ekonomidir. Para kaynakları bulunup mevcut borç yükünden kurtulunmalı. Önemli olan fahiş fiyatla anlaşma yapılan futbolcuları göndermektir. Yani bonservisi ödenmiş bir futbolcuyu göndermeye çalışıyorsunuz, oyuncu gitmiyor. Gideceği takım sizden alacağı paranın 3'te 1'ini, 4'te 1'ini önerdikleri için bonservisini eline verdiğimiz futbolcular takımdan ayrılmak istemiyor" ifadelerini kullandı.

"TRABZONSPOR'DA YATARIM, PARAMI ALIRIM"

Trabzonspor yönetimin takımdan göndermek istedikleri futbolcular için konuşan Alaattin Hatayoğlu, "Futbolcularda, Trabzonspor'da yatarım, paramı alırım hakimiyeti oluşmuş. Şu an Trabzonspor Yönetimi bunlarla uğraşıyor. Bu, bir önceki yönetim olan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun Trabzonspor'a yapmış olduğu ihanet noktasındaki başarısızlığıdır" dedi.

Stephane Mbia, Cavanda ve Erkan Zengin'in ayrılığı için konuşan konuşan Hatayoğlu, "Aldıkları paraların çok fazla oluşu, Trabzonspor'un bunu kaldıramayacak olması ve isimleri geçen futbolcuların Trabzonspor'u kafasında çoktan silmiş olması, geldikleri günden beri Trabzonspor'a bir katkı sağlayamadıkları için kendileri için de Trabzonspor için de gitmeleri hayırlı olmuştur. Futbolcuların isimlerine takılıp kalmamak lazım. Gitmesi gereken her futbolcu gidip, yerine Trabzonspor için uygun isimler alınmalı ama bir önceki yönetimin yaptığı gibi fahiş fiyatlarla transferlerle değil kesinlikle Trabzonspor'un bütçesine ve şehir kültürüne uygun transferler edilmeli. Tabi Trabzonspor zor bir dönemden geçiyor. Mevcut Muharrem Usta ve yönetimi de 7 aydır görevde. Başında da söylediğim gibi çok ciddi sıkıntılar söz konusu. Bu sıkıntıları bertaraf edebilmek için Muharrem Usta ve yönetimine yapacakları her doğru iş için destek olmaktır. Bu süreçte kesinlikle ve kesinlikle kulübün menfaati doğrultusunda bu yönetime sonuna kadar destek vereceğimizi beyan etmek isterim" dedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler