Trabzonspor'da Yanal farkı

Trabzonspor'da Yanal farkını gösteriyor

Trabzonspor'da Yanal farkı
Sezonun bitmesinin ardından Trabzonspor'a yeniden dönen Ersun Yanal bordo mavililerde farkını göstermeye başladı. Yanal ilk etapta takımda farklı bir hava kazandırıp, huzurlu ortamı sağladı. 

Fransa'da düzenlenen Avrupa Futbol Şampiyonası'nın ardından takımın başına geçen Teknik Direktör Ersun Yanal, yeni dönemde takımla birlikte 6. günü geride bırakırken, futbolcularla kaynaşmasını sağlayan bazı özellikleri ise ön plana çıktı. Üçüncü kez takımın başına geçmesine rağmen bu sezon daha istekli bir görüntü sergileyen Yanal, kısa sürede ekibiyle birlikte takımdan biri oldu.

Takımda Huzuru Sağladı 
Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, idmanlarda enerjik tutumuyla futbolcularına pozitif elektrik verdi ve hırsıyla göze çarptı. Deneyimli çalıştırıcı özellikle çalışmalar sırasında sık sık oyuncuları uyarmasıyla dikkat çekti. Futbolcularla ilgili analiz ve yeniliklere açık bir görüntü sergileyerek son teknolojik donanımlarla çalışma yapması futbolcuların olayı daha çok sahiplenmesi sağladı. Geçtiğimiz sezon takımın kaybolan öz güvenin tekrar kazanılması için Yanal, futbolcularla bire bir temas kurdu. İdmanlarda farklı çalışma metotları uygulayarak, konsantrasyon çalışmalarına büyük önem verdi. Oyuncuları ile sözlü iletişim haricinde temas da kurdu. Bire bir görüşmeler yaptı. Disiplini ön planda tuttu. Sorunlu oyuncuları takımdan uzaklaştırarak huzur ortamı sağladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler