Trabzonspor'da Visca sesleri

Trabzonspor, Visca için yeniden pazarlık masasına oturacak.

Trabzonspor'da Visca sesleri

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk ipini göğüslemek isteyen Trabzonspor, devre arası transfer dönemine büyük önem veriyor. Devre arasında yapacağı transferlerle mutlu sona ulaşmak isteyen bordo-mavililerde Gervinho'nun yerine öne çıkan isim ise Başakşehir'in yıldız ismi Edin Visca oldu.

Süper Lig devi şampiyonluk andı içtiği sezonda hiçbir detayı atlamadan yoluna devam etmek istiyor.

Bordo-mavililerde sezon başı transfer edilen Gervinho, Çaykur Rizespor maçında sakatlanmıştı. Çapraz bağları kopan Fildişi Sahilli yıldız sezonu kapattı.

Yerine mutlaka transfer yapacak olan Trabzonspor'da ilk hedef Cristian Tello. Ancak İspanyol kanat oyuncusu için Real Betis ile yapılan pazarlıklarda henüz bir sonuç alınamadı. Bordo-mavililer, Tello için ısrarcı olmayacak.

Çünkü bu formayı giymek için yanıp tutuşan Edin Visca hazırda bekliyor. Başakşehir ile pazarlıklar kısa süre içinde start alacak. Boşnak yıldız da Trabzonspor için oynamayı çok istiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor