Trabzonspor'da Uğurcan gözyaşlarını tutamadı

Uğurcan Çakır’ın, soyunma odasında duygusal anlar yaşadığı öğrenildi.

Trabzonspor'da Uğurcan gözyaşlarını tutamadı

İki senedir ortaya koyduğu performansla Türkiye’nin en iyi kalecilerinden biri olarak gösterilen Uğurcan Çakır, son olarak Kasımpaşa mücadelesinde bir çok önemli kurtarışa imza attı.

Kasımpaşa karşısında ligde bu sezon en çok kurtarış yaptığı 90 dakikayı çıkaran Uğurcan, tam 8 kez rakip oyunculara engel oldu.

Üstelik bir de penaltı çıkardı. Aytaç Kara’nın vuruşunda gole izin vermeyen 24 yaşındaki başarılı eldiven, özellikle karşı karşıya pozisyonlarda kritik kurtarışlara imza attı. Ancak Uğurcan’ın bu çabası yenilgiyi önleyemedi, Milli eldiven kalesinde tam 4 gol gördü.

6 maçta, 13 gol

Sahayı oldukça üzgün terk eden ve özellikle Koita’nın golünden sonra ellerini yana açıp isyan eden Uğurcan’ın soyunma odasında da duygusal anlar yaşadığı öğrenildi. Sinirden gözyaşlarını tutamayan Trabzonspor’un kalecisini, takım arkadaşlarının teselli etmeye çalıştığı belirtildi. Uğurcan, 7 haftalık periyotta kalesinde toplam 13 gol gördü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
27 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor