Trabzonspor'da tribün tek ses mi olacak?

Bordo mavili kulübün taraftarlar gruplarından Vira dikkat çeken bir açıklama yayınladı

Trabzonspor'da tribün tek ses mi olacak?
Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor'da yıllardır camianın ve taraftarların en çok istediği şeylerden biri her zaman tribünde yer alan taraftar gruplarının birleşmesi veya ortak hareket ederek organize davranmaları oldu. Bu noktada bir çok kez taraftar gruplarına çağrılarda bulunuldu ancak arzulanan bir türlü gerçekleşmedi.

Bu noktada Trabzonspor tribünlerinin etkin gruplarından Vira, sosyal medyadan yayınladıkları yazıyla birlik mesajı verdiler. Verilen birleştirici mesaj yeniden bir umut olurken diğer taraftar gruplarının da organize olabilmek adına adım atıp atmayacakları merak konusu oldu.

İşte Vira'nın yayınladığı açıklama;

Değerli üyelerimiz, taraftarlarımız; Takımımızın ligin ikinci yarısıyla birlikte yakaladığı ivmeyi, camiamızdaki istek ve bütünleşmeyi sürdürebilme adına tüm taraftarlarımıza, taraftar oluşumlarımıza büyük görev düşmektedir.

Öncelikle üyelerimizden ve tüm taraftarlarımıdan taraftar gruplarımızı ayrıştıracak söylem ve paylaşımlardan uzak durmalarını önemle rica ediyoruz.

Bizler Trabzonspor taraftar grupları olarak takımımız etrafında bütünleşerek bu büyük camianın hak ettiği tribün desteğine kavuşması, bu destekle yeni ve büyük zaferlere ulaşması adına elimizden geleni yapacağız.

Omuz omuza bordo mavi yarınlara!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler