Trabzonspor'da transferler neden KAP'a bildirilmiyor?

KAP'a bildirilmemesinin detayı ortaya çıktı

Trabzonspor'da transferler neden KAP'a bildirilmiyor?
Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor'da transferde hareketli günler geçmesine rağmen Kamu Aydınlatma Platformu'na bildirim yapılmaması taraftarlar arasında merak konusu oluşturmuştu. Bildirimlerin yapılmamasının sebebi ortaya çıktı.

Haber61 Spor Servisinin yetkililerden edindiği bilgiye göre; Castillo'nun Dallas'tan Trabzonspor'a ve Erkan Zengin'in Trabzonspor'dan Eskişehirspor'a transferinde kulüpler arasındaki resmi evrakların henüz ulaşmaması ve gecikmesi nedeniyle bordo mavili kulüp KAP'a resmi olarak açıklama gerçekleştirilemedi. Resmi evrakların kulübe gelmesinin ardından bildirimlerin de anında yapılacağı öğrenildi.

Bilindiği gibi Erkan Zengin dün akşam Eskişehirspor'a düzenlenen törenle imza atmış ve öncesinde de idmanlara çıkmıştı. Yine Yatabare de Karabükspor'a imza attıktan sonra gün içerisinde uzun bir bekleyişin ardından transferi KAP'a bildirilmişti. Şimdi bordo mavililer Erkan Zengin ve Castillo'nun transfer detaylarının resmi olarak bildirilmesini merakla bekliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler