"Trabzonspor'da transferler devam edecek"

Trabzonspor Yöneticisi transferlerin devam edeceğini bildirdi.

"Trabzonspor'da transferler devam edecek"

Trabzonspor Mali İşler Koordinatörü Emre Aksoy ise Twitter hesabından yaptığı açıklamada, bordo-mavili kulübün geleceğinin altyapıda olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:
 

"İyi oyuncular yetiştirip Avrupa piyasasına süren kulüp konumuna gelmeliyiz. Trabzon altyapısından yeni Yusuf'lar yetiştirip, Avrupa'ya göndererek kulübün ekonomik geleceğini güvenilir hale getirmeliyiz. Kulübümüzün şu anki durumu fazla harcamalar yapmaya müsait değil. Üreten bir kulüp olmazsak, tüketilen Trabzonspor'un geleceği olur. Avrupa'ya senede 2 oyuncu gönderen bir kulüp haline geldiğimizde ne şampiyonluk kadrosu kurarken sıkıntı yaşarız ne de ekonomik olarak. Yeni sezon için transferlerimiz devam edecek. Takımımızın iyi bir sezon geçirmesi için transfer mutlaka gerekli. Farkındayız, yapılacak."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler