Trabzonspor'da transfere devam!

Nevzat Aydın transferi müjdeledi

Trabzonspor'da transfere devam!
Transferde hareketli günler geçiren Trabzonspor son olarak Lazio'dan Onazi ile görüşmelerin başlandığını Kamu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

Yapılan bildirimin hemen ardından Trabzonspor Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın transfer harekatının henüz bitmediğinin müjdesini verdi. Aydın sosyal medyadan yaptığı paylaşımda 23 yaşındaki Onazi'nin scout ekibinin uzun zamandır öncelikli listesinde olduğunu belirterek oyuncunun Trabzonspor'a gelmeyi de çok istediğini söyledi. Ayrıca Aydın "Kaldı 2" diyerek yeni transferlerin geleceğini de müjdeledi.

Ayrıca zor şartlarda transfer yaptıklarını kaydeden Aydın transfer maliyetleriyle ilgili yapılan eleştirilere ise " N'Doye'nin yılda aldığı para Bero, Onazi, Castillo'nun toplam aldığından daha az. Ne diyeyim daha." şeklinde cevap verdi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor