Trabzonspor'da transferde nihai karar

Trabzonspor'da Antalya maçı sonrası transfer toplantısı.

Trabzonspor'da transferde nihai karar
Milli aradan önce oynadığı son maçta Beşiktaş’a 2-1 mağlup olan Trabzonspor, 15 günlük periyodu çok iyi değerlendirdi.

Antalyaspor karşılaşmasına zafer parolasıyla hazırlanan Bordo-Mavililer’i maç sonrasında da hareketli bir süreç bekliyor. Avni Aker’deki mücadeleyi statta izleyecek olan Başkan Muharrem Usta, karşılaşmanın ardından teknik direktör Ersun Yanal ile bir araya gelecek ve transferle ilgili nihai toplantı yapılacak. Teknik heyet listeyi hazırlarken, scout (oyuncu izleme) ekibinden de rapor geldi. Yanal ile Usta, maçtan sonraki zirvede direkt olarak alınması gereken isimler üzerinde konuşacak yani yol haritası çizilecek.

GÜZEL BİR VEDA...

Ancak öncesinde akıllarda tek bir şey var, o da 3 puan. Ligde 10 haftada 11 puan toplayan Bordo-Mavililer, Antalyaspor’u devirip deyim yerindeyse ayağa kalkmak istiyor. Bu maçı önemli kılan diğer nokta ise Avni Aker’deki son karşılaşma olması. Trabzonspor büyük başarılar elde ettiği stadına galibiyetle veda etmeyi arzuluyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor