Trabzonspor'da transfer zirvesi

Ağaoğlu ile Sümer bir araya gelecek

Trabzonspor'da transfer zirvesi

Transfer yasağının kalkması sonrasında büyük bir sevinç yaşayan Bordo-Mavililer, ilerleyen günlerde çalışmalarına başlayacak. Maddi anlamda sıkıntılı ve zor günler geçiren Fırtına’da, sezon sonunda büyük bir revizyon beklenirken, gidecek-gelecek isimler de şimdiden konuşulmaya başlandı. Ancak Başkan Ahmet Ağaoğlu, bu konuda yanlış bir karar almak istemiyor. Ağaoğlu, bu doğrultuda Genel Koordinatör Özkan Sümer ile yakın zamanda kritik bir toplantı yapacak.

Rusya’ya gidilecek

Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek oyunculara yönelecek olan Trabzonspor, uygun maliyetli isimlerle de görüşecek. Öte yandan 14 Haziran-15 Temmuz tarihleri arasında Rusya’da düzenlenecek olan 2018 Dünya Kupası’na çok önem veren Sümer’in, oyuncu izleme ekibini Rusya’ya gitmeleri için görevlendirdiği öğrenildi. Karadeniz temsilcisi, bu turnuvada hem genç hem de az maliyetli futbolcuları takip edecek

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor