Trabzonspor'da transfer girişimleri hızlandı

Bordo mavililerde transfer çalışmaları hız kazandı

Trabzonspor'da transfer girişimleri hızlandı

Trabzonspor yönetimi, resmi transfer döneminin başlamasıyla birlikte, teknik direktör Rıza Çalımbay’dan aldığı transfer raporu doğrultusunda girişimlerini hızlandırdı. Ligin ikinci yarısı öncesinde hazırlık kampına belirlenen oyuncuları getirmek için büyük bir transfer trafiği içine giren Karadeniz ekibi,  bir stoperle birlikte savunmaya iki takviye düşünürken, her iki kanatta forma giyebilen golcü ve hızlı bir kanat oyuncusu almak için girişimlerini sürdürüyor. Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay’ın vermiş olduğu alternatifli listede yer alan oyuncularla transfer pazarlığına girecek olan yönetim ekonomiyi ise ön planda tutuyor.

Öte yandan Trabzonspor Kulüp Başkanı Muharrem Usta ve Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, bugün Antalya’da başlayacak kamp öncesi bir görüşme yapacak. Durum değerlendirmesi yapılacağı görüşmede kampa hangi oyuncuların katılıp-katılmayacağı noktasında fikir birliğine varılacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor