Trabzonspor'da transfer çaışmalarında son durum! 3 ülkede...

Trabzonspor başkanı Ahmet Ağaoğlu Transfer stratejisini açıkladı.

Trabzonspor'da transfer çaışmalarında son durum! 3 ülkede...

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, eşi Beyza Ağaoğlu’nun resim sergisini ziyaret etti. Eşi ile birlikte eserleri inceleyen Ağaoğlu, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Transfer çalışmaları hakkında bilgiler veren Ağaoğlu 3 ülkede çalışmaların devam ettiğini belirtti. 

Ağaoğlu "Devre arası transfer döneminde nasıl bir politika izleyeceklerine ilişkin olarak da Ahmet Ağaoğlu, “Devre arasına daha 10 lig maçımız var. Neyin ne olacağı belli olmaz. Biz sürekli oyuncu izliyoruz. Bu, devam eden bir süreç. İzleme ekibimiz 2-3 ayrı ülkede çalışmalarını sürdürüyor. Devre arası, sezonu sonu, ne zaman olur bilemem. Ligi nerede bitireceğiniz önemli. Devre arası mücadelenin hangi basamağında olacağınız ve ne tür oyunculara ihtiyacınızın olacağı önemli. İyi raporlamalar oluyor. Gelmeden önce eleştirilen Sörloth'tu. Bugünkü performansına baktığınızda nasıl bir oyuncu olduğunu zaten ortaya koyuyor. Oyuncu alabilirsiniz ama o oyuncuyu oynatabilmek, ailenin içine çekebilmek önemli. Örneğin Obi Mikel bu süreci çabuk atlattı. Aynı şekilde Sörloth'ta. Sturridge'yi de çok iyi anlamak lazım. 90 dakika basan bir adam değil ama top ayağına geldiğinde inanılmaz şeyler başaran biri. Futbolda nadiren rastladığımız hareketleri yapan, çok klas bir oyuncu. Ceza sahasının etrafında topu istediği noktaya atabilme yeteneğine sahip nadir oyunculardan birisi. Son maçta 25-30 dakika aktif rol aldı, maçın neticesini belirledi. Çaykur Rizespor maçında yine aynı şekilde. Uyum süreci onun biraz daha uzun oldu, duygusal bir oyuncu. İnşallah, performansını artırarak devam edecek o zaman daha tehlikeli bir takım olacağız” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor