Trabzonspor'da taraftar devreye girdi

Trabzonspor'u Antalya yenilgisinin ardından takımı gece yarısı havalimanında meşalelerle karşılayan taraftarlar, Hatay maçının biletlerine de çıktığı ilk gün müthiş ilgi gösterdi. Trabzonlu futbolseverler, “Sonuna kadar yanınızdayız” mesajını verdi.

Trabzonspor'da taraftar devreye girdi

27 maç sonra ligde ilk yenilgisini Antalyaspor deplasmanında alan Trabzonspor ’da, oyuncuların morali bozulurken, taraftarlar takıma sahip çıktı. Antalya dönüşü gece yarısı havalimanına akın eden Bordo-Mavili futbolseverler, takımı şampiyon gibi karşılamış, meşaleler ve tezahüratlarla hem teknik heyete hem de futbolculara moral verilmişti. Cumartesi günü oynanacak Hatayspor maçının biletleri dün satışa çıkarken, taraftarlar bu kez de gişelere koştu. Akyazı’yı tıklım tıklım doldurmaya hazırlanan taraftarlar, kombinelerle birlikte şu ana kadar yaklaşık 25 bin bilet aldı.

Hocanın çağrısına karşılık

Hafta sonuna kadar kalan 13-14 binlik biletin de satılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Teknik direktör Abdullah Avcı’nın tribüne çağırdığı Trabzonsporlular, zorlu karşılaşmada yine takımın en büyük kozu olacak. Fırtına, evinde çıktığı son 4 lig maçını da kazanmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor