Trabzonspor'da Tamer Tuna sürprizi

Tamer Tuna da Trabzonspor'un listesinde

Trabzonspor'da Tamer Tuna sürprizi

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor'da teknik direktör Rıza Çalımbay ile yolların ayrılmasının ardından yeni teknik adam arayışı devam ediyor.

Bordo mavili yönetim düşünülen teknik direktörlerin listesini oluşturarak görüş alışverişini sürdürürken son olarak listeye eklenen ismin Göztepe'den ayrılan Tamer Tuna olduğu öğrenildi. Geçen yıl Göztepe ile iyi bir çıkış yakalayan 41 yaşındaki teknik adamın da durumunun değerlendirileceği ancak henüz kendisiyle bir görüşme yapılmadığı kaydedildi.

TRABZON'U BİLİYOR

Tamer Tuna futbolculuğu döneminde 2 sezon Trabzonspor kadrosunda yer almıştı.1999 yılında Trabzonspor'a transfer olan Tamer Tuna 2 yıl sonra da Beşiktaş'a transfer olmuştu.

ÖZKAN SÜMER VE AHMET AĞAOĞLU'NUN ESKİ FUTBOLCUSU

Genç teknik adamın Trabzonspor'da futbol oynadığı dönemde kulübün başkanı şimdiki Genel Koordinatör Özkan Sümer iken Başkan Yardımcısı da şimdiki Başkan Ahmet Ağaoğlu'ydu. 

Tamer Tuna Kimdir?

Tamer Tuna Kimdir?

Ardahan, Hanak'ta 1 Temmuz 1976'da dünyaya gelen Tuna , eski millî futbolcu ve teknik direktördür. 2017-18 sezonunda Süper Lig ekiplerinden Göztepe'de teknik direktörlük görevini üstlenmiş ve sezon sonunda görevden ayrılmıştır.  

Futbola Galatasaray altyapısında başladı ve 1994 yılında profesyonelliğe geçiş mukavelesi imzalayarak as takıma alındı. Ardından Petrolofisi'ne kiralandı. Sezon sonu Galatasaray'a geri döndü. 1995-96 sezonunun başında Denizlispor'a transfer oldu. Devamında kariyerinde sırasıyla şu takımlarda fotma giydi; Çanakkale Dardanel, Trabzonspor, Beşiktaş, Bursaspor, Samsunspor, Terek Grozny, Beypazarı Şekerspor, Gaziantepspor, İstanbulspor, Çanakkale Dardanelspor... Ve 2010 yılında futbola veda etmiştir.

2011 Yılında Çanakkale Dardanelspor'da teknik direktör olarak görev yapan Tuna ardından Sergen Yalçın'ın yardımcısı olarak Gaziantepspor ve Sivasspor'da çalıştı. Daha sonra Şenol Güneş'in yardımcısı olarak Beşiktaş'ta görev aldı. Teknik direktör olarak ise geçen sezon Göztepe'de çalışmıştır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
26 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor