Trabzonspor'da sturridge müjdesi

Trabzonspor'un yıldız ismi ilk kez takımla birlikte antrenmana çıktı.

Trabzonspor'da sturridge müjdesi

Trabzonspor'da Sturridge sevinci yaşanıyor. Bordo-mavili ekipte İngiliz golcünün Beşiktaş maçında oynamasına kesin gözüyle bakılıyor.

Çok büyük umutlar ile transfer edilen ancak şu ana kadar gerek hazır olmaması gerekse yaşadığı küçük çaplı sakatlıklar nedeniyle beklentilere karşılık veremeyen Sturridge'i hırs bastı. Sivasspor maçı öncesinde yapılan kontrollerin ardından tedbir amaçla kadrodan çıkartılan İngiliz forvet dün ilk kez bordo-mavili takım ile çalışmada yer aldı. Takım ile birlikte idmanı tamamlayan golcünün, Beşiktaş derbisinde yer almasına kesin gözü ile bakılıyor. Tedbir amaçlı maç günü kontrolleri de yapılacak Sturridge'nin de derbide forma giymeyi çok istediği ve belirtildi. Sturridge, Trabzonspor'da lig ve Avrupa maçları olmak üzere bugüne kadar sadece 2 maçta 66 dakika forma giydi.

.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor