Trabzonspor'da stopere yeni aday! Ayrılmaya sıcak bakıyor

Trabzonspor, transferde yeniden Almanya turu yapıyor.

Trabzonspor'da stopere yeni aday! Ayrılmaya sıcak bakıyor

Haber61 - Spor Servisi - Trabzonspor, yeni sezon hazırlıklarına devam ederken bir yandan da hem ligde hem de Şampiyonlar liginde başarılı olacak alternatifli bir kadro kurmak için çalışıyor.

Stoper transferinde Bordo-Mavililer, ağırlıklı olarak yabancı isimlere yöneldi. Önceki yıllarda Trabzonspor ile adı anılan Dedryck Boyata yeniden gündeme geldi.

Trabzonspor'da stopere yeni aday! Ayrılmaya sıcak bakıyor

YÜKSEK FİYAT ZORLAŞTIRIYOR
Gündeme gelen Belçikalı Dedryck Boyata için görüşmelerine devam eden Bordo mavililer sonuç alamadı. Oyuncunun fiyatının yüksek olması Trabzonspor’un işini zorlaştırıyor. Oyuncunun maliyeti makul seviyeye çekilmeye çalışılıyor. 

Uygun rakam istenirse Trabzonspor teklif yapacak.

Oyuncunun da ayrılmaya sıcak baktığı öğrenildi.

Hertha Berlin'de kaptanlık yapmış Boyata'nın 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Manchester City’nin altyapısında yetiştikten sonra Twente'ye ve sonra da Celtic’e transfer olmuştu, 2019’dan beri Hertha Berlin’de forma terletiyor. Alman ekibiyle 2024’e kadar kontratı bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor