Trabzonspor'da stoper harekatı! Alternatifler de hazır

Trabzonspor’da stoper transferi için çalışmalar sürüyor.

Trabzonspor'da stoper harekatı! Alternatifler de hazır

Trabzonspor, yeni sezon hazırlıklarına devam ederken bir yandan da hem ligde hem de Şampiyonlar liginde başarılı olacak alternatifli bir kadro kurmak için çalışıyor.

Yapılacak transferler arasında öncelikli bölgelerden olan stoper mevkii için çalışmalar devam ediyor.

YÜKSEK FİYAT ZORLAŞTIRIYOR

Son olarak gündeme gelen Belçikalı Dedryck Boyata için görüşmelerine devam eden Bordo mavililer sonuç alamadı. Oyuncunun fiyatının yüksek olması Trabzonspor’un işini zorlaştırıyor. Oyuncunun maliyeti makul seviyeye çekilmeye çalışılıyor. 

ALTERNATİFLER HAZIR

Stoper mevkii için Boyota ve birkaç isimle daha görüşmeler devam ederken ekonomik pürüzlerin giderilip sonuç alınamaması durumunda alternatif isimler de hazır.

MİLLİ TAKIMLARINDA OYNAYAN GENÇLER

Trabzonspor, stoper mevki için görüşmelere devam ettiği isimlerden olumlu sonuç alamazsa kendi ülkelerinin milli takımlarında direk oynayan genç sağ stoperlere yönelecek.

Bu oyuncuların bordo mavililere avantajı 98 ve sonrası doğumlu olmaları ve Türkiye Futbol Federasyonu(TFF)’nun 14 yabancı kuralına takılmıyor olmaları.

Bu oyunculara hem yabancı kuralı aşılmış hem de takıma uzun süre hizmet verecek genç isimler kazandırılmış olacak.  

Haber61 – Spor Servisi – 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor