Trabzonspor'da sorun kafalarda

Demirkol Trabzon'u değerlendirdi

Trabzonspor'da sorun kafalarda
Ünlü spor yazarı Mehmet Demirkol, Fanatik Gazetesindeki köşesinde dört büyük takımın son durumunu değerlendirdi. Demirkol, Trabzonspor için sorunun kafalarda olduğunu söyledi.

İşte Demirkol'un yazısından Trabzonspor ile ilgili bölüm;

Trabzonspor ’da konu oyunculara verilen 5 günlük izin. Ersun Yanal, içinde bulunulanmanevi krizi bu yolla çözmek istemiş olmalı. Yani onun için fiziksel bir eksiklikten ziyade kafaca bir sıkıntı var demek ki. 4 maç kaybetmiş olmaktan çok, eksi 7 averajla ligin en kötü sırasında olmak sorun... 2-0, 3-0 ve 4-0 kaybetmeyi bu şekilde anlıyor herhalde. Çok çabuk dağılıyor takım. Rakip Akhisar’ın orta sahada yaşadığı sıkıntı, Tolunay Hoca göreve geldikten sonra biraz olsun tamir edilmiş gözüküyor.

Daha önce bir denge oyunu peşinde olan Akhisar, artık savunma öncelikli bir ekip. Bundan 3 hafta önce olsaydı Trabzonspor için ideal bir geri dönüş maçı olabilirdi fakat şimdi durum farklı. Erken bir gol bulmak ve risk alırken dağılma riskini azaltmak olmazsa olmaz. Trabzonspor mutlaka bu maçı kazanmak zorunda, ama 90 dakikayı bu panikle oynamak, işi daha zor bir hale getirir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler