Trabzonspor'da sıra sağbekte

Trabzonspor'da hedef hücumcu sağ bek

Trabzonspor'da sıra sağbekte
Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor transferde durmuyor. Son olarak Onazi ile Castillo ile görüşmelerin başladığını KAP'a bildirerek taraftarda büyük mutluluk ve heyecan yaratan bordo mavililerde transfer harekatı devam ediyor.

Yeni bir kadro kuran Trabzonspor'da son hedef ise sağ bek. Taraftarlarla sosyal medyadan birebir iletişim kurarak sorularını cevaplayan Trabzonspor Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın, gündemlerinde sağ bek transferinin olduğunu ifade etti. Aydın, Teknik Direktör Ersun Yanal'ın futbol tarzına uygun sürekli bindirme yapabilecek ve hücuma katkısı yüksek bir sağ bek transfer etmek istediklerini söyledi.  Aydın bu mevki 3 adaylarının olduğunu kaydetti.

Ayrıca bir taraftarın sağ bek haricinde transfer yapılıp yapılmayacağını sorması üzerine  " Şart değil. Ama peşinde olduğumuz çok genç 2 oyuncu var. Onlar olabilir."  cevabını verdi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler